Park Leyenbroek, Sittard

8 prachtige bouwkavels

Park Leyenbroek ligt aan het fraaie stadspark van Sittard met een duidelijke landschapsstijl, voorzien van prachtige waterpartijen, en grote variëteit aan bomen. In deze landschappelijke setting ligt het kleinschalige nieuwbouwplan Park Leyenbroek.

Bouwkavels

Er kan nog gekozen worden uit diverse bouwpercelen. Dit kleinschalig bouwplan geeft de koper de ruimte qua bebouwing en kavelindeling. Gaat de voorkeur uit naar een strakke moderne bouw of juist naar mooi klassiek dan is dit realiseerbaar binnen de mogelijkheden van het bestemmingsplan. Er zijn nog slechts enkele percelen beschikbaar.

Oppervlaktes vanaf ca. 480 m²
Verkoopprijzen vanaf € 169.000,- v.o.n. (bouwkavel).

Ontwerp villawoning

Grouwels Daelmans heeft enkele woningtypes laten ontwerpen door architectenbureau Huiswerk. Aan de hand van één van deze ontwerpen kan men samen met de architect een individueel bouwplan maken, dat geheel aansluit op de eigen woonwensen.

Deze villawoningen zijn dusdanig ontworpen dat deze inpasbaar zijn binnen bouwplan Park Leyenbroek en aansluiten op de karakteristieken van het beeldkwaliteitsplan. Hierdoor ontstaat een homogeen straatbeeld.

Zie website:www.park-leyenbroek.nl

Locatie Park Leyenbroek is een inbreidingsgebied en ligt direct achter de Vijverweg en begrensd door de Leyenbroekerweg te Sittard.
Opdrachtgever Grouwels Daelmans Projectontwikkeling BV
Uitvoering vanaf 2015